Post by roszadosathun on Feb 10, 2022 15:27:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veľa tokenov hackne ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
Vždy sa zastaví uprostred hry kvôli chybe servera! PROSÍM, OPRAVTE TO.
Je to jedna z mojich najobľúbenejších hier, aké som kedy hral... Myslím, že je to zábava a tá rovnováha drahokamov a zariadení je zaujímavá, dávajú nám príležitosť mať lepších avatarov a mobily na boj a má neuveriteľný systém dungeonov. ..
hra bola pekná, ale bolo by lepšie, keby sme mali iba uhly na zasiahnutie každého hráča a ovládaciu lištu na streľbu. a môžete opraviť priblíženie a oddialenie. Môžete to opraviť., aby sme videli obe strany naraz.. ďakujem..
Najnovšia aktualizácia urobila hráčov výkonnejšími, čím viac skinov si kúpili. Hral som túto hru nábožne 3 roky, ale teraz sa stala ako ktorákoľvek z nespočetných hier s platenými výhrami. Pridajte k tomu, že v každej aktualizácii sú chyby, niektoré narúšajú funkčnosť hry a dokonca aj také, ktoré vývojári neuznajú alebo nevedia, ako ich opraviť. Napriek problémom som Gunbound miloval, ale nabralo to spád a mám pocit, že už nestojí za môj čas.
Kontroly nie sú presné tsk 😐😐😐
Zlá tvorba zápasov, stále narážajte na hráčov na rovnakej vysokej úrovni.Veľmi sa zameriavam na Pay-to-Win, a keďže nikoho by nebavila hra, ktorá ho neustále prehráva, neminiem na túto hru ani cent, strácam čas.
dobra hra...ale predam diamant lacnejsie. najdrahší nákup v hre d
Nevyrovnaný zápas. Ako vyhrať túto hru navždy.1. krok sa uistite, že každý výstrel zasiahnete. 2. krok míňajte peniaze a kupujte mobil, avatar a drahokamy triedy A. Krok 3, uistite sa, že každý výstrel, ktorý zasiahnete. 4. krok kúpte si nejaké dobré liečivé zvieratká. Mám priemernú úspešnosť 80 percent. Všetci hráči, s ktorými sa mi počítač zhoduje, sú A a S. Žiadne množstvo šperkov ich nezabije, pretože môžem získať iba avatara triedy C alebo B. Skrátka, čím viac hráte, tým viac prehrávate.
Problém s odpojením sa v priebehu rokov nevyriešil? cmon man add the reconnected feature my KD má stratu 140 a väčšina z toho je odpojená
Zapomniane Księgi: Skradzione królestwo Przygodowe swgg
nejde mi aktualizovať hru!!! prečo?
Vôbec nemám potuchy, čo robím. Ak to nestačí, zrejme môj cieľ nefunguje, pretože som ešte nikoho nezasiahol lol. Nie ste si istí, ako je cieľ vždy nad streľbou alebo čo lol. Všetci moji protivníci boli zjavne ostreľovači a zakaždým ma úspešne zasiahli bez toho, aby ste minuli. Asi mám lenivé oko hahaha tak si zahrám hru, kde mi funguje mierenie a mám schopnosť hrať. Hra nestojí za bolesť hlavy, takže je odinštalovaná
GunboundM Παιχνίδια στρατηγικής iyah
Nech je to jednoduché. Pôvodná hra bola perfektná a vy ste ju nejako vylepšili a zároveň zhoršili. Tutoriál bol nepríjemný! Hra je veľmi jednoduchá na pochopenie. Nejako sa vám podarilo úplne zabiť zručnosť tejto hry... prečo? Tiež viem, že niektoré prvky boli v origináli za víťazstvo platené, ale táto verzia pôsobí ešte viac. Mohli ste to urobiť lepšie
po novej aktualizácii nemôžem otvoriť aplikáciu. opravte to prosím rýchlo. Vďaka.
dobre, takže niektoré bitky sa tu strašne pokazili. spojenie sa stratilo a potom ste sa odpojili. bitka, ktorá je epická, tesná, takmer víťazná a iné. dnes sa to deje už dvakrát. neobviňujte naše spojenie. ostatné hry sa môžu znova pripojiť bez problémov. tak prečo sa táto hra nemôže alebo nemohla znova pripojiť? aktualizujte svoj systém, aby sme sa všetci mohli znova pripojiť, kým sme v boji. dovtedy nedám 5*
Ahoj, prečo nemôžem otvoriť svoj účet, vždy sa vyskytne problém súvisiaci s aktualizáciou, po dokončení aktualizácie sa to znova zopakovalo, aby sa aktualizovala aplikácia...
Nie je taký dobrý ako pôvodný GB, ale je dobrý.
Hrám už 8 mesiacov, ale žiadne nové mapy? aktualizácia 20. apríla 2020 1 nová mapa, dobre, pridám 1 hviezdičku.
Hrám to od 04 alebo o5, už si nepamätám. Predtým som tu sedel a myslel som si, že „človeče, musia vytvoriť mobilnú hru, ak to ešte neurobili“ a bum! Tu to bolo
Milujte hru. Hrá už viac ako 15 rokov. Myslím, že režim diváka pre priateľov by bol v pohode. Viac emócií by bolo skvelé. V hre je chat a písanie povolené
Vždy to hovorí Aktualizovať 75 MB, VŽDY,! vždy, keď spustím hru, povie mi, aby som aktualizoval. Server je slabý, aj keď mám silné pripojenie. Opravte to.
Hral si niekedy červov? Máte radi červy? Už ste niekedy povedali: "Človeče, prial by som si, aby som mohol hrať červy, ale s každým možným druhom rakoviny? Lootboxy, zaplať alebo počkaj, mechanika gatcha, zaplať za výhru bs? Daj mi to všetko." Smutná vec je, že to nie je hrozná hra, pretože červy sú skvelá hra, ale ak by ste chceli, mohli by ste si najať môjho synovca, aby vás sledoval a žobral o päť dolárov každých tridsať sekúnd, kým ste hrali červy, a pravdepodobne by to bolo lacnejšie.
GunboundM Estratégia dgph
HRA JE DOBRÁ. Ale pri hraní profesionálnej bitky vždy problém s odpojením. Čo sakra, používam 4g, nie je na mojom mobile problém. Myslím, že server na gunbound má vždy problémy s pripojením so všetkými hráčmi online. Myslím, že namiesto toho dám prednosť počítačovej verzii gunbound.
BEZNÁDEJNÝ. stále nefunguje pre Galaxy S8+ ani s aktualizáciou. Zabudnite na inštaláciu tejto hry. bude sa neustále aktualizovať a na konci vám zobrazí chybu. obrovská strata času a dát, pretože som to musel dvakrát preinštalovať.
aplikáciu okamžite odinštaloval, stále sa aktualizuje a aktualizuje po každej aktualizácii, hovorí „aktualizácia dokončená“, ale nedovolí mi prejsť poslednou aktualizáciou. Chcem hrať túto hru zle, opravte problém.
Jediná vec, ktorú môžem povedať, je hlúposť, nič podobné ako počítačová verzia, sklamaný, ak to nedokážete ľahko pochopiť, rovnako ako stará verzia pre počítač, radšej to nerobte, prihlásenie do systému je najhoršie, spýtajte sa na čo účet FB? teraz 2020 je veľa spôsobov, ako sa spojiť s FB cez všetky najhoršie hry, ktoré som kedy hral, milujem pištoľ na staré dobré časy, ale toto absolútne nie je to, čo očakávam
Hral som pôvodnú hru, táto hra nedrží sviečku, pokiaľ ide o zábavu a funkčnosť, obrovský grind a na hranie zápasov sú potrebné meny za meny. V podstate chamtivosť zničila klasiku.
gatcha kreslenia kariet je otravná a obrovský rip off. ak niečo chcete, vyžaduje sa veľa drahokamov a je pravdepodobné, že ani nedostanete to, čo hľadáte. drahokamy sú extrémne predražené. rovnaký bežný mobilný podvod bs. keby som mohol dať 0 hviezdičiek tak by som. ten, kto sa rozhodol, že niekto by mal minúť stovky, aby čo i len poškriabal povrch jednej z týchto mobilných nevyžiadaných hier, je POS
Po prehratí tutoriálu som bol nasmerovaný na obrazovku načítania a tam bolo napísané, že je tu nová aktualizácia, tak som to urobil. ale nič sa nedeje.. bol som opäť zásobený v načítavacej obrazovke
Už mám veľa mobilov a avatarov, takže s mojimi miláčikmi.. aký je dôvod, prečo ich nemôžem vytvoriť? Kúpim si ich s mojimi zlatými a ozubenými kolesami..nič nezostalo..potom ich nemôžem vyrobiť prečo? stalo sa to zbytočné. prosím odpovedzte ďakujem.
Ako to, že už žiadny výber nových tankov? Ako hráči preskúmajú všetky nové tanky, ak za prvé vybrané tanky môžete hrať iba vy
Pekná hra. Pripomína mi detstvo. Môžete hrať aj bez peňazí.
začneš pridávať nejaké kryptomeny do hry, aby si zarobil(a) po dojení $ 15+ rokov
GunboundM אסטרטגיה tyiw
s novou aktualizáciou hra stále padá. zaviedli tiež videoreklamy na získanie bezplatných položiek. bola to pekná hra, teraz je to už len trápenie.
Nie je to fér, nový hráč teraz pokračuje v hodnotení Gold Axe, mnohokrát som vs s hodnosťou Violet Scepter vyššie a defm s vysokým dmg tankom. ŤAŽKO vyhrať každú hru. Je to veľmi sklamané. (Vysoká hodnosť, nízka liga) potom sa stretnite s nováčikmi
Vlastne som to skúšal hrať a netrvalo dlho, kým som úplne stratil záujem. Snažil som sa z nostalgie, ale toto nie je ono. Nezanechalo to žiadny vplyv ani nič. Len .. odinštalované tuším. Tak veľa šťastia. Prajem vám veľa šťastia. A každý, kto to chce vyskúšať, by to mal urobiť. Nebolo to podľa môjho vkusu a definície hry. Ale to som ja, tak si to radšej najprv skontrolujte.
Po aktualizácii sa nedá prihlásiť. Vždy zobraziť aktualizáciu zlyhalo pri otvorení hry
Tvoj tutorial je na hovno. Bombardovanie nových hráčov hromadou informácií vám neprinesie veľa nových hráčov. A ja budem jedným z tých, ktorí to neprijmú.
Hra je dobrá. Ale stará mechanika zameriavania je lepšia. Pre náročnejšiu hrateľnosť. Môžete tiež opraviť, ako funguje systém dohadzovania? Pretože pre nás nízkoúrovňových hráčov je vždy nespravodlivé stretávať sa s hráčmi na vysokej úrovni na nízkej úrovni.
Najlepšia najzábavnejšia mobilná hra, aká existuje MaestoryM je teraz mobilná hra. Mal som možnosť hrať počítačovú verziu už pred rokmi, ale teraz je všetko nové a aktualizované v priebehu rokov bez toho, aby som hral. Chápem, že najlepšie sú dve mobilné hry na hranie rukou dole
Hra sa v skutočnosti zameriava na vás tým, že vám presne povie, kam váš výstrel dopadne. Aký vtip! Nepotrebuje to žiadnu zručnosť. Vyzerá to ako lacné použitie gunbound mena, aby sme si to vyskúšali aj my starí hráči
Nová aktualizácia obsahuje chyby! Po streľbe sa stroj pohne a spadne. Stalo sa to niekoľkokrát a id náhle spadol pri balansovaní na poškodenej zemi. Taktiež som ukončil 14 víťazných sérií na bojovom tréningu a nezískal som žiadne drahokamy. Iba zlato
Mohli by ste, prosím, pridať nový spôsob boja ako 3 proti 3 alebo 4 proti 4, ktorý by bol úžasný a boli by sme veľmi potešení a vďační.
Nemôžem sa znova pripojiť, keď moje pripojenie nie je dobré !!!!!vždy je mimo a STRATA to spôsobuje