Post by roszadosathun on Feb 10, 2022 15:30:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ צ'יטים אבני חן ללא הגבלה ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
משחק מעולה אבל צריך לתקן קצת באגים
זהו משחק נהדר וטוב מאוד כמו רובוט מלחמה אבל אנחנו לא יכולים לקנות רובוטים אלא רק חלקים מהרובוט
המשחק מהנה אבל זה מבאס כי כשאתה מנסה להיכנס הוא אפילו לא מציג את המקלדת על המסך
Super Mechs Akční vhg
מדהים זה שזה ישראלי תודה רבה!!!!
משחק חסר השראה מבוסס תורות. גרפיקה בסדר, משתמש במערכת אקראית מאוד ולא מתגמלת. ברישום משחק מסויט, בהינתן ביטול בחירה בתיבה מכל סיבה שהיא, כולל אי יכולת לראות את התיבה בפועל בגלל מקלדת מסך מגע, מעביר אוטומטית את הסמן לרווח הראשון ומונע תיקון שגיאות. 2/10 עבור עיצוב לקוי של תיבת טקסט ומשחק די משעמם.
אפילו לא יכול היה לשחק. אפילו לא קיבלתי חלקים בסיסיים להילחם בהם
ב-pvp פעם הייתי טוב אבל אחרי כמה סיבובים התחלתי להעמיד אותי מול אנשים שהם לפחות 5 דרגות לפניי. גם כל עניין התשלום לשחק הורס את זה. אהבתי יותר את הגרסה הישנה. הגרסה הזו הייתה בערך ב-2015.
Dinosaur Rampage ஆக்ஷன் dbfe
זה משחק נחמד. אבל הפוך את הבוסים לקצת יותר קשה גם גורם לארגזים להיות יקרים מדי
בכל פעם שהחשבון שלי נמחק נאלצתי למחוק כבר אבל אף פעם לא ידעתי שהוא לא באמת נמחק תראה מסיבה כלשהי זה גורם לי להתחיל מחדש את כל המשחק ופעם אחת אני עוזב ואחזור אליו זה ייתן לי החשבון שלי בחזרה זו הפעם הראשונה שאני רואה את זה אני לא יודע אם זה קורה תמיד אבל בבקשה תקן את זה
אני מוצא שמגבלת המשקל רחוקה מלהגביל אני מאוד אודה אם תוכל להוסיף דרך להגדיל את מגבלת המשקל.
Super Mechs Akční vhg
משחק נהדר אבל הוא תקוע במסך הטעינה של ה-"Supermechs" והתמיכה לוקח נצח כדי להשיב. עריכה: היה שלושה כוכבים, עכשיו שניים מכיוון שהתמיכה איומה. לקח 4+ ימים לתגובה אחת 😂🙄
למען האמת, המשחקים נמנעו מלהיות p2w מכיוון שרוב השחקנים המובילים הוציאו מעל 75 עד 100 דולר על רכישות במשחק נותנות להם יתרון מול 2 משחקים בחינם אם אתה רוצה להוציא כסף על משחק שיהפוך אותך לחיה במשחק הזה בשבילך
אתה יודע מה. משחק מעולה והכל. אבל יש לי הרבה.. הרבה מתלוננים על עדכון הבסיס. אנא השבת את הבסיס שלי בכל דרך שתוכל. יש אנשים שמחכים חודשים רק כדי לעלות את זה. זה כל כך איטי ואם אתה רוצה אגדות.. כן, אלה לא הבטיחו שעדיף לך לבזבז את הכסף שלך על אסימונים ואז להשקיע את הזמן שלך על הבסיס הזה.
אני אישית אוהב supermechs. אבל האתר המקוון עובד טוב יותר מהאפליקציה.
נתקלתי בבאג שלא ניתן לשדרג את הסיקנדה האפי שלי למרות שהוא ברמה המקסימלית, אין סמל גם לשדרוג, כשאני מנסה לשדרג את הסיקנדה, זה מראה שאין פריטים אפיים לשימוש בתור כלי לשדרוג למרות שיש לי יותר פריטים אפיים
אין לי אופציה לצאת מהפרסומות באמצע משחק אני חייב לצאת מהמשחק
אני אוהב את המשחק הזה אבל אני לא אוהב את העובדה שהוא רק מקוון אני אשחק את זה הרבה אם תוסיף את זה בבקשה תוסיף את זה
אני לא יכול להיכנס למשחק. השלמתי את המדריך אבל אז הוא אמר שאני צריך אינטרנט אז כשהגעתי הביתה וניסיתי זה לא נתן לי לעבור את מסך הפתיחה. סגרתי את האפליקציה וניסיתי אבל זה לא עבד אז ניסיתי למחוק את ההתקדמות שלי (וזה לא היה הרבה) וזה עדיין לא עבד אבל עכשיו זה קורא לי s כמו סתם s. ואז מחקתי את המשחק והורדתי אותו מחדש והוא עשה את אותו הדבר אז מחקתי שוב את ההתקדמות שלי ושום דבר שונה לא קרה. אנא תקן את הבעיה ובקרוב.
פעם אהבתי את המשחק הזה ותמיד שיחקתי בו באינטרנט (www) כשאני בחופשה לסבא וסבתא, אבל עכשיו זה לוקח הרבה זמן להתקדם כי עשיתי חשבון חדש ופשוט משעמם
זה היה משחק טוב אבל המשקל שלי כבד מדי אז אני לא יכול לשחק יותר רמות
אחלה מישחק! אבל גם אפשר לשחק במחשב
מדהים
אחרי ששיחקתי 3-4 חודשים או 400+ שעות חבר שלי הצליח להשיג את הדרגה והמלאי שלי תוך 6 שעות בלי להוציא כסף אמיתי.... המשחק הזה הוא בזבוז זמן מוחלט של אנשים ומבוסס על מידע לא מדויק מזל ויחסים אני אפילו הונאה ופרצו אז דיווחתי על זה כמה פעמים זה אפילו לא עשה כלום אז עזבתי ועכשיו מפרסם את החוויה שלי בכל מקום בתקווה שזה לא יקרה למישהו אחר,
משחק רובוטים מהנה
זה קרה לי מספר פעמים. כשסיימתי בוס החיבור שלי הולך מסיבה כלשהי ולעולם לא תנחש מה....אני מאבד את קופסת השלל בבקשה האם זה יכול להיות מסודר ולפצות על הקופסה שזה עתה איבדתי בבקשה. תודה. אם ברצונך ליצור איתי קשר בנושא זה, שלח לי את ה-Gmail שלך כדי שנוכל לסדר את זה. תודה. ערוך 1, האימייל לא חוקי.
זה טיפשי, אהבתי יותר את הישן שבו אתה יכול לקנות פריטים ישירות מהחנות, אבל החלטת לוותר על זה וביצעת את האבולוציה של הפריט החדש הזה, שזה קשה לעשות כי לא קל להשיג אגדות ועכשיו המשחק הזה לגמרי מזל ותשלום כדי לנצח עד לנקודה שלוקח יותר מדי זמן ל-f2p להשיג דברים כמוני ושלא תעז לשלוח הערה בוט לדבר במילים שלך ולטפל בבעיה הזו דע מה יש לי רעיון טוב יותר להחזיר את המשחק הישן אבל בחבילה אחרת
זה הכי טוב בעולם
אחרי 6 שנים ששיחקתי במשחק הזה אהבתי אותו. אבל אתמול התנתקתי באקראי מהמשחק ועכשיו בכל פעם שאני לוחץ על האפשרות להיכנס דרך Google play היא פשוט לא עובדת אז האפשרות להיכנס לגוגל פליי פשוט נעלמת. והאופציה לפייסבוק פשוט עולה עם שגיאה. תחזיר לי את החשבון שלי!
קטלני!!!
אהבתי את זה. משחק מהנה לשעות ארוכות של שחיקה או סתם התאמה מהירה. בהחלט שווה את ההורדה. (=
אני אוהב את המשחק הזה אבל זה עלוב שמחקת קופסאות כסף ואת קופסאות המיקס שאתה יכול לקנות והקופסאות לאסימונים פעם היו זולים יותר. זה ממש קשה להשיג נשק טוב. מכיוון שבגרסה הישנה יותר של אז אתה יכול לקבל כרטיסים מיתיים בקופסאות מיקס. אשמח אם תוכל להוסיף את קופסאות הכסף בחזרה או לערבב את אלה שאתה יכול לקנות
מערכת ותיבות ישנות יותר היו פעם טובים. עכשיו נראה שאני לא יכול להגיע רחוק יותר במשחק מרובה משתתפים כי אין לי עוד פריטים אפיים או אגדיים. יש לי כמה אבל הם לא טובים ובשביל יותר אני צריך לטחון קמפיין, מה שמעלה ישירות את הרמה שלי, מה שהופך יריבים מרובי משתתפים לקשים עוד יותר.
המשחק נהדר אבל לא תגיע כל כך רחוק בלי לשלם אתה פשוט תגיע לנקודה שבה אתה צריך לטחון זמן מטורף בשביל מעט עד ללא שיפור
רעש
Genji המוטיבציה הטובה ביותר
מישחק ממש טוב
זה חייב להיות אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי. הקמפיין ממש כיף וכך גם המולטיפלייר.
אני מאוד מאוכזב מהמשחק הזה ברגע שעשיתי את החשבון שלי בשנת 2020 רשמתי אותו עם super mechs ואז עזבתי אותו לפני שנה ואז אני מוריד את המשחק שוב בשנת 2021 כשאני נכנס שכחתי את הסיסמה ואז כשאני הולך אל האתר שלך כאשר אני לוחץ שכחתי סיסמה, סוג הדוא"ל הנאמר ואין לי דוא"ל! יש לי רק Gmail אז אני מאוד כועס אני לא אשחק במשחק הזה אם לא תשחזר את החשבון שלי שם המשתמש שלי:electric109 אם לא תשחזר אותו לעולם לא אשחק במשחק המטופש הזה😠😡😡.
אני אוהב את המשחק הזה אבל בבקשה החזר את קופסאות הכסף או הפוך כרטיסי יצירה הרבה יותר זולים ואני נותן למשחק הזה 3 כוכבים.
המשחק הזה מתסכל, זה כל כך שכר כדי לנצח במשחק. לטנדרי המשימה של הקמפיין יש נטייה לתת לי חיזוקים חסרי תועלת ברמות מסוימות. לדוגמא, לאיסוף משימה יש RNG כל כך גרוע וגם האש האחורית היא תוספת טיפשית, תפסיקו להוסיף אותו לכל נשק ומזל"טים חדשים. המשחק הזה מבאס, יש לו שידוכים מרובי משתתפים, מזוייף RNG, התגלמות של תשלום כדי לנצח. איך אני אמור ליהנות מהמשחק הזה אם אני לא יכול להתקדם בלי להוציא אגורה?
אוהב את המשחק, אבל יש להם כמה דברים לא בסדר איתו, פעמים מסוימות במצב קמפיין אני אתחיל במשחק וזה יגיד התחבר מחדש ואז לעולם אל תשחק ויקח את כל האנרגיה שלי, וזה היה מאוד מתסכל מכיוון שזו הדרך המהירה ביותר להרוויח זהב אבל עכשיו, הדרך המהירה ביותר לאבד את כל האנרגיה שלי. בבקשה תתקן
רובטים נלחמים ויש גם כרטיסי הפתעה חלקים שונים להרכבה בקיצקץ תורידו
משחק טוב אבל הוא מושפע מכל כך הרבה פרסומות שאני ממש מפחד לשחק את הקמפיין
המשחק היה כיף אבל אחר כך תמיד כתוב שמתחבר לשרת
רעיון נחמד, בושה כמו התקנה ממש נחמדה אבל מהר מאוד הופך מצב של ראש נגד קיר לבנים נגד מכונים הרבה יותר חזקים ממך. אתה צריך להביס אותם כדי להתקדם בקמפיין. אז בן זוג מעופש או גרוע מזה הוא הטוב ביותר שתשיג מבלי לשלם.
המשחק הגון, כאשר הוא לא תקלה. תמיכה טכנית למשחק זה חסרת תועלת. ניסיונות מרובים לדווח על בעיות והם מעולם לא חזרו אלי. חוץ מזה הקונספט כיפי, אבל בהחלט משתלם כדי לנצח.
מעולה
יש יותר מדי חיסכון אז אני לא יכול להמשיך במשחק 😠 והבוס הקשיח 1 נותן לי יותר מדי כיבויים😠😠😠😖המשחק הזה אידיוט