(Android/iOS) Survival on Raft: Multiplayer petukoodi piiramatu arv võtmeid
Feb 10, 2022 15:39:39 GMT
Post by roszadosathun on Feb 10, 2022 15:39:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukoodi piiramatu arv võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Kui ma selle mängu installisin, lugesin kirjeldust ja nägin loomingulist ja see oli see, mida ma otsisin, kuid sisse pääsedes ma ei saanud, sest see maksis "pärleid", mida ma ei tea, kas see on tasuline, kuid ma ei raiska raha ühelegi mängule, nii et võiksin võib-olla muudate loominguliseks mängimiseks vabaks
Paljulubav kontseptsioon, mis on pettunud tõrgeteta programmeerimisega (ehitage midagi ja ei saa sellega suhelda – see on mängu peatamine), veider dialoog, mis ei sobi filmiliku sissejuhatava mängu tooniga.
see on väga hea huvitav mäng ja ma pole ausalt öeldes veel kaugel, kuid sellel on kindlasti mõned vead/tõrked, nagu näiteks siis, kui proovisin oma ämbrist vett filtreerida, tegin tavalise asja ja panin puidu veemasinasse. " ja see ei töötanud ega hakanud vett filtreerima. see on endiselt hea mäng, kuid palun parandage see tõrge, ma vaatan sõna otseses mõttes, kuidas mu tegelane janu sureb
1. Pole põhjust hävitada osa põrandast, hävitada ka osa laest. Selguse huvides polnud põrandal konstruktsioonilist tuge (sammas, sein), mis neid kahte omavahel ühendaks. 2. miks ei saa võrkude kohal lakke. Nende asjadega tuleb tegelikult tegeleda, kuna see takistab nende puidutükkide vahele mustri järgi mitut rida võrke ehitada. Seejärel ehitage katus, mida kasutada taimestiku platvormina, või see võib vihmast kasvada.
Mäng on hea, kuid suur probleem on see, et see tühjendas mu telefoni ja tahvelarvuti akud väga kiiresti ja muutis need väga kuumaks ning nüüd kaotavad need kiiremini isegi pärast mängude desinstallimist minu seadmetest. Palun laske see probleem lahendada!!
See mäng on väga huvitav
Usun, et sellel mängul on palju potentsiaali. See võib olla väga lõbus. Siiski on vaja mõningaid olulisi parandusi. Usun, et tasub mõnda aega kontrolli all hoida, et näha, kas see kasvab lahedaks mänguks, mis see olla võiks.
Kõik, mida pead parandama, on graafika ja kui ma üritan kellegagi liituda ja seal kaupmeeste laeval, siis see tõrkub ja ma ei saa liituda ja nad ei saa asju osta ja kui saate lisada rohkem tasemeid ja maad
Ma armastan seda mängu!!!Graafika on nii realistlik!Mulle meeldib, et sa võitled Kareniga (millele ma panin nimeks hai) 10/10 soovitaks sõpradele (kui mul oleks) Uues värskenduses on kala püüdmine raskem, kuid Mulle meeldivad uued.
See on tõesti lõbus! Mulle meeldib see väga! Ainus asi, mis mulle ei meeldi, on see, et öösel läheb pimedaks, ma ei näe tegelikult midagi, nii et mul peab olema heledus kogu tee peal, et isegi midagi näha. See on seni ainuke negatiivne asi.
Hindan seda ühe tärniga, sest nautisin mängu, kuid järgmisel päeval oli mu tase kadunud ja lasin sellel libiseda, kuid järgmisel päeval läksin esimesele tasemele, peate selle parandama.. Ma ei soovita seda mängu..
Ma armastan seda mängu, see on tõesti lõbus, kuid kui ma proovin mängida mitme mängijaga, käsib see mul sisestada mängu aadress ja ma ei tea, mis mängu aadress on.
Mulle meeldib see mäng. Kui olete kõrgema taseme saavutanud, muutub see korduvaks ja rohkem jahvatavaks. Peate oma plaanidest loobuma, kuidas soovite oma parve välja näha, ja lihtsalt hakkama asju juhuslikult ehitama, et taset tõusta. Ma naudin värskendust, mul hakkas kuni selle ajani saadaolevast igav. Mulle meeldiks, kui mängija oskaks parve juhtida (mõla, käsitööpurjed või mootor) ja avastada saari erinevate ressurssidega, võib-olla mingi juhusliku otsinguga. Siiski päris lõbus!
Ärge ostke seda mängu, see on teie aja raiskamine, kui see lubati teil sellele nulli panna, et me oleme olnud suurepärased, kuid see hullumeelne rakendus on nõme, see isegi ei salvesta teie imelikke asju, sellepärast ma vihkan seda ja nii põhimõtteliselt ära saa aru, see on nõme.
Täpselt nagu parv arvutis
Survival on Raft: Multiplayer Simulacijske igre sroo
Mulle meeldib see kontseptsioon, kuid selles puudub lõbus. See muutub korduvaks ja igavaks. See vajas paremaid käsitöö aspekte. Nagu kala luudeni. kleepige nööri külge ja tehke õngeritv luust konksuks. Või midagi sellist. Mõne ajaga saaksin parema mängu teha. Õlist püüan rohkem, siis pean seda sööma. Igatahes. Mul hakkas mängust igav. Ma tahan oma raha tagasi.
Varem meeldis mulle see mäng, kuid nüüd on ta lisanud selliseid asju nagu kaltsud ja muud detailid, mis muudavad mängu ehitamise aeglasemaks. Palun minge tagasi rakenduse vana versiooni juurde, kui asjad olid mõistlikud ja see oli 5 tärni väärt. Ja ärritage nende muudatuste eest vastutavat isikut.
Hea mäng, panin ainult kolm tärni, sest ma vihkan haid, tahtsin lihtsalt ehitada ja ei pea muretsema, et hai mu kodu ära sööb. Ma võin olla lihtsalt ahne ja ma tean, et on olemas "Jumala režiim", kuid te ei peaks selle kasutamist ootama. Ei mingit survet, lihtsalt soovitus. Tänud
Lae Survival on Raft: Multiplayer APK 290 Android tasuta - com ...
Eile hakkasin mängima. Alguses oli lõbus, kuni iga helina sisse logides kaotan 4 tulevast varustust, 1 laeka, 4 taskulampi ja 1 ressursivõrgu. Ma jätkan nende tegemist ja need kaovad, kui sisse login. Sellest saab kuidagi kõrini. Jätkake imestamist, miks kuskil "salvesta" nuppu pole.
See mäng on lihtsalt mets ja parem kopeerimata mänguparv. Kui midagi proovige ja otsige parve steami kaudu, siis see on lõbus ja mitme mängijaga ning otsige YouTube'ist metsa tutvustust ja vaadake ise. Ma annaksin sellele mängule 0 tärni, kui saaksin mind usaldada.
Armasta seda mängu. Ei saa põrutada reklaamidega, mis anuvad midagi osta. Hea graafika ja armastan seda käsitööd ja ehitamist, et ellu jääda. Hea meelega oleks midagi paagitaolist, mis võimaldab merevetikaid kasvatada, aga üldiselt väga hea mäng.
See on väga hea mäng kuni kaltsude tulemiseni. Ma arvan, et oleks parem, kui oleks võimalus kaltsukaid meisterdada. Oleks tore, kui hai poleks 24/7, kuid see võtab nalja. Siiani mulle see mäng meeldib, kuid ma olen ummikus, sest ma ei saa piisavalt kaltsu. See muutub lõpuks liiga masentavaks.
Mängu polnud isegi võimalik alustada. See avaneks eelnevalt valmistatud parvega, mille ümber ma aeglaselt ringi tiirutasin. Ma eeldan, et see oli avakuva. Mängu alustamiseks polnud nuppe. Ma ei saanud liikuda ega midagi teha. Isegi desinstallimine ja uuesti installimine ei aidanud.
Üldine kogemus, mitte nii hea. Ma mõtlen, ja ärge saage minust valesti aru, mäng on lõbus. Vajab selle jaoks lihtsalt mõningaid muudatusi teha. Mõne aja pärast hakkab igav. Ja põrandalaudade jaoks kogumine on lihtsalt liiga palju aeganõudev, iga mängija väsib lõpuks ja kustutab mängu. Märkus mänguarendajale: kui soovite oma mängijaid hoida ja raha teenida 💰, lisage iga kord rohkem põrandalaudu ja lisage rohkem asju. Kui mängija soovib pakutust rohkem, võib ta selle eest maksta.
Pärast värskendamist kustutas see kõik minu andmed. Samuti ei saa ma mängul oma oste minu edusamme taastada. Mulle väga meeldib see mäng. See ei ole seda väärt, kui te ei saa isegi oma andmeid või oste taastada, seda pole isegi kuskil teha.
Ma ARMASTAN seda mängu täiega, ma veetsin sellega tunde oma teises telefonis ja umbes ja tunde selles telefonis, kuid kui sain loomingulise režiimi, ei ole tarvikuid lihtsalt build.creative tähendab, et teil on juurdepääs kõigele, ilma et peaksite selle nimel tööd tegema ja ma ei saa seda teha. isegi ei saa neid kätte. Ja "meremeri", kes teid hindas, otsib lihtsat mängu, vabandust, aga hai on parvel ellujäämise mõte. See lisab sellele lõbusama mängu.
Aga need, kes on väsinud tavalise versiooni saab mängida mini mini -raft mänge ... Survival on üks huvitavamaid režiime, mis kehtib mõnda aega, igav,
Mystery Tales 4 f2p Приключенски yiaw
See on hea ellujäämismäng, millega saab võidelda haide vastu, mida saab juua ja meisterdada, mida saab küsida, peab olema rohkem, mida ma pole veel täismängu mänginud, aga see on hea, ma tõesti armastan seda, kas see ülevaade on liiga pikk kuna ma ei tea, et parv on mu lemmik ellujäämismäng, võib-olla on see minu lemmik, seal on rohkem ellujäämismänge, nii et ma ei tea, kas see võib olla mu lemmik
Kena mäng, kuid tüütu on see, et loov on nii kallis ja pole muud võimalust kestade hankimiseks
Suurepärane kontseptsioon, endiselt väga lollakas. Mul oli mänguga palju probleeme, mida alguses vaatasin üle, kuid pärast kuu aega mängimist ja keset mängimist kolm korda oma laoseisu kaotamist tundus lihtsalt mõttetu jätkata mängimist, kui see tõrge peatas minu edu. Loodetavasti saab kunagi tulevikus uuesti installida.
suurepärane graohika. Õpetuse ajal oli kõik korras. Kui ma püüdma õppisin, püüdsin ühe kala. Pärast seda ei saanud enam kala. Kalastas peaaegu 30 minutit ega saanud kordagi kala. Nii et ma surin nälga. Nii et kindlasti desinstallimine. Ei soovita. Vastus: Ma pole kindel, kui palju üksikasju saan selle kohta anda. Läbisin õpetuse ja see õpetas mulle, kuidas püüda ühte kala. Kui olin üksi, proovisin kala püüda. Kala ei saanud.
Oleks 5/5, kuid mäng saab endiselt vajalikke täiustusi, mis on kindlasti hea. Suurepärane mäng üldiselt ja õnneks ikka veel uuendatakse/täiustatakse. Peaaegu kõik töötab väga sujuvalt ja kõik probleemid, mis mul on olnud, on värskendustes parandatud. Ainus soovitus oleks ehk veidi rohkem infot mängu eesmärgi ja ressursside automaatse kogumise kohta pärast konksuga sisse tõmbamist.
Hea mäng
Survival on Raft: Multiplayer Laadida uuema (290) tasuta APK - Uued ... Multiplayer loodud Megaplay Studios Mobile arendaja Simulatsioonmängud Kategooria.
Ei ole piisavalt selgitatud, mida ja kuidas teha. Tõenäoliselt oleks vanamoodsa mängupulga või käsikontrolleriga lihtsam kui mobiilseadmega. Nad seletaksid midagi väga kiiresti ja ainult korra. Ma ei saanud sellest aru ja ei leidnud midagi, mis oleks mulle tagantjärele öelnud, kuidas midagi teha. Muutis mängu edasiliikumise võimatuks. See algab siiski suure potentsiaaliga.
Päris hea, soovitan.
Okei. Alguses lõbus... aga siis läks mõne aja pärast igavaks. Alguses oli mängu raske mõista ja see oli lõbus, kuid pärast 25. taseme saavutamist muutub see igavaks. Saate oma parve jaoks ehitada vaid kümmekond eset ja pole palju muud teha, kui oma parv ehitada. Pole tegelikult allalaadimist väärt. Tahaksin näha rohkem esemeid, mida meisterdada, ja rohkem asju, mida teha.
Palju parem kui enamikul parvemängudel, mida olen mänginud, sellel on süžee, tööriistade vastupidavus ja see on üsna realistlik. See, et see mäng on tasuta, on looja poolt üsna helde. Ainuke asi, mis mulle ei meeldi, on kalapüük, ritva on kuidagi raske kontrollida ja seda kogu aeg püüda. Aga ma ARMASTAN mängu ikkagi.
Siiani on mäng väga hea, kuid sa ei saa parve liigutada ja hai on vette minnes liiga agressiivne, palun lisage ka saared ja puri, et mängus oleks rohkem seiklusi. mängu alguses (palun lisage haile rohkem tööriistu ja esemeid ning regulaarset tervist, et see poleks võitmatu ja annaks teile esemeid, kui tapate rohkem haid)
Ma armastan seda mängu! Tunnid mööduvad ja mul on veel palju teha. See ei ole lihtsalt üks kord mängitav mäng. Kui sellel on lõpp, kavatsen kõike otsast alustada ja seda täiustada.
See on tõesti lõbus, kuid mõne aja pärast muutus see igavaks. Soovin, et oleksin mõne teise parve peale tulnud või lõpuks päästetud. Peale selle, et see mulle väga meeldib, on see ka väga ilus. See on mobiilimängu jaoks hämmastav
See algab lõbusalt, kuid muutub kiiresti igavaks, sest teil on vaja raha, et tarneid kiiremini hankida, ja ma arvan, et nad peaksid hakkama saama, et saaksite hai süüa. Samuti peaksid nad lisama teisi ellujääjaid, kellega saaksite rääkida ja kellega liituda. Ja asjade hankimiseks on tõesti raske tasemele tõusta...
Mulle see mäng nii väga ei meeldi, sest see EI päästa mu tööd, iv juba ehitasin SUUR maja ja see lihtsalt lähtestas KÕIK mu tööd. Aga... mulle see natuke meeldib. Palun parandage see, palun, ma mängiksin rohkem. 😁
mäng ise on üsna tõrges ja sellel on mõned probleemid, kuid seda saab mängida tasuta ja seetõttu annan sellele viis tärni, see sobib hästi, kui see on tasuta, võiks olla parem, kui parv liiguks läbi ookeani ja kui teie võiks kasutada oda ookeanis, kindlasti on asju, mida saaks muuta, kuid see on ikka väga hea
See oli tõesti lõbus, kuid mu esemed kadusid pidevalt. Mis sellega lahti on? Samuti ehitasin viiekorruselise maja ja see ei kukkunud kokku. See pole realistlik, aga ma mõtlen, et mul kulus mängupäevadega 19, nii et ma saan sellega hästi hakkama.
Lõbus mäng! Kuid olen mänginud vaid umbes poolteist nädalat ja olen juba 25. tasemel ning avasin kõik käsitööesemed. Olge tore, kui näete rohkem meisterdatavaid asju, näiteks muid relvi, soomust, parve purjesid, ankrut. Võib-olla eraldi väiksem paadiparv ja aer, millega ümbritsevat ookeani uurida, äkki leiad mõne saare vms? Idk vaid mõned ideed lol, mängin praegu edasi, loodan, et näeme tulevikus ka muid uuendusi!
See on suurepärane mäng, kuid mäng muutub korduvaks, kuid arendaja peaks lisama ka markeri, mis näitab, kus hai ründab, nii et saate teada, mida hai kavatseb hävitada. Mängul on PALJU potentsiaali. muidu suurepärane, aga ma peaksin ütlema, et peaksite lisama rohkem süžeed. Ma ei ütle, et tehke seda kõike ühe hetkega, sest ma tean, et see võtab palju aega (ja natuke kodeerimist). Ma ütlen ainult, et süžee on aegunud. suurepärane mäng.
kui ma oma parve ehitan, läheb hästi, siis kui ma lähen mängu põhiekraanile ja sulgen selle, kustutab see kogu mu parve ja ma pean alustama algusest, kuid kõik mu asjad on endiselt minuga, nii et parandage see kiiresti.
Kui teile meeldivad *ellujäämise* ajajuhtimise* elusimulaatorid, siis naudite seda mängu. Ainus, mida sooviksin näha, on võimalus mööblit peale paigutamist ümber tõsta. Seinad ma saan aru, aga mööbel? Kui pärast paigutamist on võimalik mööblit teisaldada, siis andke mulle teada, kuid otsisin mõnda aega, kuid tulutult. Üldiselt on see allalaadimist väärt.